3D SNEŠKO

Kada se deca nađu na snegu, sasvim je prirodno i logično da odmah počinju sa pravljenjem grudvi i Sneška Belića.

Ovo je najdraža i neizostavna dečija zimska igra.

Predstavljamo vam zanimljivu ideju za zimsku čestitku, koju možete realizovati kada niste u prilici da sa decom izađete napolje.

[…]

MUZIČKI INSTRUMENT – ZVEČKA

Uvek ste mislili da je izrada muzičkih instrumenata mukotrpan i težak posao koji mogu samo da rade profesionalci sa nekim velikim i skupim mašinama.

Međutim, mi ćemo vam dokazati da to i nije baš neka istina. U ovom članku možete naučiti kako da, na principu uradi sam, napravite zvečku i svirate do mile volje.

[…]

PLES

Ples za decu predškolskog i školskog uzrasta može se posmatrati kao način izvođenja koreografija ili improviziranog kretanja, ali i kao način lečenja socijalnih, emocionalnih, kognitivnih i fizičkih problema. Vekovima su ljudi različitih kultura koristili ples kao način izražavanja jakih emocija, lečenja bolesti, slavljenja važnih događaja, pričanja priča, kao i za održavanje i poboljšavanje socijanih odnosa. […]

ZIMSKA ČESTITKA JELKA

I kada prođu novogodišnji praznici, za mališane se nastavljaju zimske radosti, naročito ako napolju ima snega.

Postoje mnogobrojne dečije igre koje se mogu organizovati napolju. Međutim, pošto se ne preporučuje dug boravak na hladnom vazduhu, preostaje mnogo vremena za odmor i kućne aktivnosti.

[…]

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI

Dragi čitaoci, želimo Vam puno sreće, zdravlja i ljubavi u novoj 2011. SREĆNA NOVA GODINA!!!!