MEDUZA U FLAŠI

meduza

Čudesna životinja iz morskih dubina može se preseliti u našu učionicu ili sobu. Kad god to poželimo, možemo uživati u plesu očaravajuće meduze.

[…]

DEKUPAŽ PODMETAČI ZA ČAŠE

dekupaž podmetači za čaše

Predstavljamo vam odličnu ideju za poklon, koju su sa svojim drugarima realizovale vaspitačice iz Novog Sada Slađana Zec i Evica Babin. Podmetači za čaše mogu da stoje kao dekor na stolu terase, trpezarije, dnevnog boravka, a u isto vreme da imaju korisnu funkciju.

[…]

MAMIN KUVAR

mamin kuvar

Ideja koju danas predstavljamo malo kasni s razlogom. Naime, moji drugari starije uzrasne grupe (5 godina) pripremali su ovih dana veliko iznenađenje za svoje mame. Ovo je čuvano kao najveća tajna sve do danas, kada su pokloni konačno uručeni. Sada ću sa uživanjem ideju podeliti sa vama. Materijal za rad: ukoričena sveska A5 formata papir […]

RAM OD KARTONSKE AMBALAŽE

ram od kartonske ambalaže

Pred vama je kartonska ambalaža od dečijih igračaka. Razmislite o mogućoj koristi od nje pre nego što je bacite u smeće. Imamo predlog za vas kako da kutiju od igračaka pretvorite u divan poklon – ram za slike koji ćete zajedno sa detetom izraditi i iznenaditi baku ili tetku za 8. mart.

[…]