MULTIMEDIJALNA MUZIČKA RADIONICA

Multimedijalna muzička radionica je specijalizovani, akreditovani seminar za vaspitače, učitelje, nastavnike i profesore Muzičke kulture. Seminar je osmišljen kao kreativna radionica u kojoj će zaposleni u obrazovanju imati priliku da osveže postojeća, ali i da dođu do novih znanja, veština i informacija, i to sa lakoćom primene u svom radu.

Multimedijalnu muzičku radionicu čine mr Silvana Grujić, pijanista, muzikolog i urednik u Televiziji Beograd i Marijana Milošević Simić, diplomirani muzički pedagog. Naš cilj su široko obrazovani, obavešteni i kreativni vaspitači, učitelji, nastavnici i profesori, koji koriste sve dostupne medije za pripremu nastave. Uz našu stručnu pomoć, oni na dvodnevnom seminaru uče koje su tendencije u savremenom muzičkom obrazovanju, koje su, pri tom, primenljive u našim obrazovnim ustanovama. U okviru radionice, učesnici pevaju, sviraju, pripremaju sadržaje za muzičke priredbe, upoznaju se sa tehnikama sviranja bez instrumenata. Takođe, u prilici su da saznaju rezultate najnovijih istraživanja iz oblasti neuromuzikologije, nauke koja se bavi istraživanjem u vezi sa korišćenjem muzike u razvoju dečje inteligencije, ubrzanog učenja i koristi bavljenja muzikom uopšte.

Program rada svakog seminara zavisi od strukture prijavljenih učesnika. Takođe, teme se unapređuju i  proširuju u zavisnosti od potreba i želja učesnika. Tako je tehnika sviranja telom postala najtraženiji deo seminara, te se konstantno obogaćuje i unapređuje. Svi učesnici dobijaju DVD sa bogatim sadržajem koji je spreman za korišćenje u radu. Mnoštvo stručno odabranih audio i video primera, na desetine igara, predloga sadržaja časova, kao i bogat izbor štampanog materijala, predstavlja neophodnu podršku svakome ko svakodnevno radi sa decom.

Seminari se organizuju u čitavoj Srbiji i tako su dostupni svima koji muziku doživljavaju kao sastavni deo razvoja i obrazovanja svakog deteta. Multimedijalna muzička radionica, mesto gde se kroz muziku susreću znanje, ljubav, iskustvo, tradicija, stručnost, nauka i, naravno, uživanje!

Na kraju, treba dodati da je Multimedijalna muzička radionica obnovila akreditaciju za naredne dve školske godine, tako da će, na zadovoljstvo mnogih, i dalje širiti pozitivne vibracije širom Srbije!

 

 

 

Multimedijalna muzička radionica,

Kataloški broj 385, 16 sati (obavezan)

multimedijalnamr@gmail.com

 

 

10 comments to MULTIMEDIJALNA MUZIČKA RADIONICA

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>